Betalen gaat op Geboorteplein.nl heel eenvoudig. Wij bieden verschillende mogelijkheden aan, zodat je met jouw favoriete betaalmethode kunt afrekenen.

iDeal

De meest populaire online betaalmethode van Nederland is iDeal. Na het kiezen voor iDeal sturen we je door naar een beveiligde pagina van iDeal. Hier kies je je bank en kun je in jouw veilige bankomgeving betalen. Dat kan zijn via een app, op de website van je bank of met een QR-code.

Bancontact

Bancontact is de meest populaire online betaalmethode van België. Na het kiezen voor Bancontact sturen we je door naar een beveiligde pagina van Bancontact. Vanuit hier kies je jouw bank en kom je terecht in jouw veilige bankomgeving. Betaal daarna gemakkelijk en snel met een een app of QR-code.

PayPal

Kies je voor PayPal als betaalmethode, dan sturen we je door naar een webpagina van PayPal. Hier betaal je gemakkelijk en snel met je eigen PayPal account. Deze is gekoppeld aan je creditcard of bankrekening.

Creditcard

Door te betalen met een creditcard (Visa, Mastercard of American Express), wordt je betaling doorgevoerd met een beveiligd SSL protocol. Wanneer je kiest voor American Express, wordt er 2% verwerkingskosten toegevoegd aan het totaalbedrag.

Apple Pay

Voor alle Apple gebruikers bieden wij Apple Pay aan. Betaal eenvoudig en snel via jouw favoriete Apple apparaat.