Geen verzendkosten

Verzendkosten betaal je niet, jouw bestelling wordt dus altijd gratis bezorgd! Dit geldt voor alle bestellingen binnen Nederland en België.

Levertijd

Zodra we je bestelling hebben ontvangen, starten we met de voorbereidingen en de productie van jouw unieke en gepersonaliseerde geboorteproduct. In de meeste gevallen streven we er altijd naar jouw bestelling binnen 24 uur klaar te hebben voor verzending, zodat jouw geboorteproduct de volgende werkdag al wordt bezorgd als je op werkdagen vóór 13u besteld.

Het is momenteel extreem druk bij DHL. Het kan daardoor voorkomen dat je bestelling 1 werkdag vertraging kan oplopen. Onze excuses voor het ongemak.

Verpakking

Jouw bestelling wordt stevig en discreet verpakt. Hiermee zorgen we ervoor dat je bestelling in goede staat bij je arriveert. Door de discrete verpakking zien de buren niet wat je besteld hebt. 😉

Verzending & bezorging

Wij verzenden met DHL en bezorgen op werkdagen tussen 08.00u en 18.00u. Als je niet aanwezig bent op het moment dat DHL langskomt, dan wordt jouw bestelling de volgende werkdag opnieuw aangeboden. Als je bij deze tweede bezorgpoging opnieuw niet thuis bent, dan komt jouw bestelling op het dichtstbijzijnde afhaalpunt te liggen. Hier kun je je bestelling gratis afhalen.

Een ander afleveradres

Je kunt tijdens het bestelling kiezen voor een ander afleveradres. Bijvoorbeeld als je het geboorteproduct cadeau wilt geven. Wil je dat we geen pakbon met alle gegevens bij je bestelling doen? Neem dan direct na je bestelling even contact met ons op.

Track & trace

Jouw bestelling wordt in een stevige verpakking verstuurd en is online te volgen met een track-en-tracecode, die je per e-mail ontvangt nadat wij jouw bestelling hebben verstuurd. Heb je vragen over je bestelling? Neem dan gerust contact met ons op.