Vier het met een geboortebord

Hieperdepiep, hoera! De baby is geboren! Met een geboortebord maak je de geboorte van de baby op een leuke manier wereldkundig. Laat de kraamvisite en de buurt zien waar het feest is. De geboorteborden van Geboorteplein komen in heel veel verschillende maten, kleuren en designs. Zo vier je de geboorte van de baby altijd op jouw manier.

Vind jouw geboortebord in onze mooie collectie

In onze ruime collectie vind je altijd wel een geboortebord dat bij je past. Zo kies je uit designs met lieve diertjes, zoals een giraffe of olifant. Of ga je voor klassiek? Dan hebben wij heel veel verschillende designs met ooievaars! Onze raamborden hebben naast dieren ook veel populaire designs zoals een regenboog, ballonnen of confetti.

Maak jouw exemplaar uniek

Naast ons ruime assortiment met volop keuze uit nieuwe designs, kun je je geboortebord verder personaliseren. Wij zetten de naam, eventueel de geboortedatum of een andere tekst gratis op het bord. Daarnaast kies je uit 3 populaire kleuren per geboortebord. Zo stem je alles helemaal af op jouw smaak.

Geschikt voor elk seizoen

Of het nu waait, sneeuwt, regent of de zon schijnt de hele dag, onze geboorteborden zijn tegen elk weer bestendig. Wij hebben onze materialen zorgvuldig uitgekozen, zodat jij lang van jouw geboortebord kan genieten. De kleuren blijven lang goed en het materiaal is beschermd om de alle Nederlandse jaargetijden makkelijk te weerstaan.

Een geboortebord voor in de tuin of aan het raam

Voor elke situatie een leuk bord. Woon je in een appartement? Kies dan een geboortebord voor aan het raam of maak een geboortebord voor in de tuin aan het balkon vast! Woon je in een huis met een voortuin? Ga dan voor een leuk bord voor in de tuin. Woon je in een huis, maar heb je geen voortuin? Dan is een bord voor aan het raam weer ideaal. Wat je ook kiest, iedereen zal zien dat je de geboorte van de baby op leuke wijze viert!

Geboortebord tuin | Hondje in raceauto

Mintgroen
Donkerblauw
Grijsblauw

Geboortebord tuin | Ooievaar op nest met naam baby

Mintgroen
Roze
Lichtblauw

Geboortebord tuin | Meisje met knuffel

Mintgroen
Geel
Roze

Geboortebord tuin | Zebra met hartjes

Okergeel
Roze
Lichtblauw
Donkerblauw
IJsblauw

Geboortebord raam | Tipi met pijltjes

Mintgroen
Paars
Groen

Geboortebord raam | Regenboog met stippen

Paars
Roze
Donkerblauw

Geboortebord raam | Fleurige bloemen

Paars
Bruin
Groen

Geboortebord raam | Groot hart met abstracte driehoeken

Paars
Oudroze
Groen