Geboortebord met zuignappen bevestigen

Heb je een geboortebord met zuignappen besteld? Dan worden de zuignappen in een apart zakje bij het geboortebord geleverd (4 schroefjes en 4 zuignappen). Om het geboortebord aan het raam te bevestigen monteer je eerst de zuignappen aan het geboortebord.

De zuignappen bevestig je via de boorgaatjes op de buitenzijdes (de kleine flapjes). De buitenzijdes vouw je naar buiten, daarna plaats je de zuignappen een voor een op de buitenzijdes. De zuignap wordt aan de achterzijde geplaatst, de schroefjes aan de voorzijde. Je schroeft daarna het schroefje goed vast in de zuignap. Als alle 4 de zuignappen geplaatst zijn bevestig je het geboortebord aan het raam. Eventueel kun je de zuignappen een klein beetje vochtig maken. Haal eventueel vuil van het raam (je hoeft de ramen niet te lappen hoor ;)).

Geboortebord met tape bevestigen

Heb je een geboortebord met tape besteld? Dan zijn er 4 stukjes tape bevestigd op de buitenzijdes van het geboortebord (aan de binnenkant). Bevestigen is eenvoudig. Verwijder de folie van de tape en bevestig het geboortebord aan het raam. Let op dat het geboortebord in een keer recht gehangen wordt, omdat het loshalen van het geboortebord eventueel het bord of tape kan beschadigen. Haal eventueel vuil van het raam (je hoeft de ramen niet te lappen hoor ;)).