De geboorte van jouw kleine baby, neefje, nichtje, kleinkind, broertje of zusje. Dat is toch iets om uitbundig te vieren? Precies, dat vinden wij ook!

De geboorte van Geboorteplein

In onze eigen zoektocht naar een website met een groot assortiment leuke geboorteversieringen, inclusief keuze uit verschillende stijlen en ontwerpen, kwamen we van een koude kermis thuis. Nergens vonden we een online webshop met hippe designs én een brede collectie onder één dak. In 2019 kregen wij dan ook het idee voor alle trotse ouders, vrienden, familieleden, opa’s en oma’s een gevarieerde collectie geboorteversieringen te ontwikkelen. Geboorteplein.nl werd geboren!

Groot gezin

Samen met de beste designers en kunstenaars maken wij inmiddels de leukste geboorteborden, geboortestickers, geboortevlaggen en andere decoratieve geboorteproducten. We zoeken de samenwerking met ontwerpers actief op, zodat we een grote diversiteit aan geboorteborden en geboorteversieringen kunnen leveren. In de meest uiteenlopende stijlen. En uiteraard in bijna alle denkbare vormen, maten en kleuren. Zo vier jij de komst van je kleine precies op de manier bij die jou past!

Met liefde gemaakt

Al onze geboorteborden en andere geboorteproducten worden met liefde gemaakt en speciaal voor jou met zorg gepersonaliseerd en geproduceerd. Wij gebruiken met name materialen die recyclebaar zijn. Daarnaast hebben wij voor materialen gekozen die hun kwaliteit lang behouden. Onze geboorteborden zijn sterk en bestand tegen alle weersomstandigheden. Wel zo fijn als je baby in dit wisselvallige klimaat geboren wordt ;-). Of je ze nu zelf koopt of cadeau doet, bijvoorbeeld als kraamcadeau, onze originele geboorteproducten vallen zeker in de smaak.

Continu gezinsuitbreiding

Wij blijven ons graag vernieuwen en volgen de laatste trends in design- en babyland. Minstens elke maand – soms zelfs wekelijks – voegen we nieuwe designs en producten toe aan onze collectie. Daarnaast halen we ook regelmatig geboorteborden uit de collectie, om het aanbod speciaal en origineel te houden. Zo bieden we alle huidige én toekomstige ouders unieke geboorteproducten!

Heb jij een tof idee voor een geboortebord, geboortesticker of geboortevlag? Laat het ons weten via [email protected]. Als wij net zo enthousiast zijn als jij, kan het zomaar zijn dat jouw idee tot leven komt!