Geboorteversiering voor in de tuin en op je raam

Jullie kleintje dient zich bijna aan en dat mag iedereen weten. Met de geboorte versieringen van Geboorteplein.nl is je huis en/of tuin binnen no time het decor van de geboorte van jullie zoon of dochter. De geboorteversieringen van Geboorteplein zijn uniek en persoonlijk, ieder geboortebord, – sticker of -vlag zijn gratis te voorzien van een naam en superhandig te plaatsen in de tuin of aan de raam(en).

Geboorteversieringen voor iedereen

Vaak is het een traditie dat de geboorteversiering voor bijvoorbeeld de tuin wordt geregeld door vrienden, familie of de buurtvereniging. Liever zelf beslissen wat er in de tuin wordt geplaatst en hoe de geboorte van jouw baby wereldkundig wordt? Dan kun je bij Geboorteplein je vader- of moederhartje ophalen. Bestellen gaat heel gemakkelijk via onze webshop. Je vindt daar de mooiste geboorteversieringen zoals een geboortebord voor in de tuin, mocht er geen tuin zijn niet getreurd er zijn ook geboorteborden voor op het raam verkrijgbaar. Houd je van een wat subtielere versiering, neus dan eens tussen de geboortevlaggen of de prachtige geboortestickers. Wat de wensen ook zo zijn we hebben voor ieder wat wils. Wat kies jij?

Geboorte versiering raamstickers

Geboorteplein.nl heeft de mooiste en meest unieke geboortestickers voor op het raam om de geboorte van zoon- of dochterlief kenbaar te maken. Of je nu een geboortesticker voor een meisje, jongen of tweeling zoekt, met tekst, namen, diertjes, beschuit met muisjes, in het vierkant, rechthoekig, groot of klein. We hebben altijd wel iets wat op het raam past en wat helemaal naar wens is. De kwaliteit van onze raamstickers zijn top! Oftewel ze laten geen lijmresten achter en verkleuren niet in de zon. Een geboorte raamsticker is natuurlijk niet alleen heel leuk om zelf te bestellen maar zeker ook erg leuk om te geven als origineel kraamcadeau! Geen geklad meer op de ramen, maar binnen enkele minuten een prachtige, gepersonaliseerde raamsticker.

Geboorteversiering raamborden

Heb je niet zo veel ruimte in je tuin dan zijn de raamborden van Geboorteplein een leuk alternatief op de tuinborden. De geboorteborden komen overeen met de ‘Te koop’ borden die op de ramen van huizen bevestigd worden. Een soortgelijk bord bestel je bij Geboorteplein.nl maar ook voor andere geboorte versiering aan de raam of ramen ben je bij ons aan het juiste adres. Uiteraard zijn deze unieke geboorteborden er in allerlei trendy designs en indien gewenst gratis voorzien van de naam van jouw meisje of jongen. Dus ook zonder tuin kun je het nieuws van de geboorte van jouw baby aan iedereen laten zien!

Geboortevlaggen voor aan de gevel

De geboortevlaggen van Geboorteplein zijn gemaakt van stevig materiaal dat tegen een stootje kan. Dus of je meisje of jongen nu in de winter, herfst, lente of zomer geboren wordt oftewel of het nu hagelt, regent of de zon stevig schijnt de geboortevlaggen blijven er tiptop uitzien. Dus nu die twijfel weg is, kun je met een gerust hart een prachtige vlag bestellen via Geboorteplein.nl Ze zijn verkrijgbaar in de meest lieve, schattige en stoerste designs. Geboorteversiering in alle soorten dus! Zo kun jij vanuit het kraambed de wapperende vlag bewonderen én genieten van je kindje. De geboortevlaggen zijn trouwens ook nog eens gratis te voorzien van een naam en/of datum dus helemaal gepersonaliseerd indien gewenst.

Geboortebord voor in de tuin

Een prachtig geboortebord voor in de tuin steelt natuurlijk helemaal de show. En waarom niet groots uitpakken als je daar de ruimte voor hebt! De geboorteborden van Geboorteplein zijn gemaakt van goede kwaliteit (Dibond en Forex). Dit is gemakkelijk te bewerken en het blijft mooi ook als de zon lange tijd schijnt of als het langdurig regent. De geboorteborden dien je wel zelf in elkaar te zetten, de lange palen kunnen we helaas niet meesturen. Maar we leggen graag uit hoe je dat het beste aan kunt pakken. Kom je er niet uit, vraag dan een handigere klusser om wijze raad en wat hulp in ruil voor een beschuit met muisje of misschien beter, een biertje :).

Levertijd geboorteversiering van Geboorteplein

De meeste producten hebben een levertijd van 2 tot 3 werkdagen met uitzondering van de geboortestickers (3-4 werkdagen). Op werkdagen streven we ernaar de bestelling binnen 24-48 uur te produceren én te verzenden. Bestel je op donderdag en vrijdag, dan heb is de bestelling doorgaans na het weekend in huis. Bestel je in het weekend of op vrijdag na 16.00 uur, dan heb is de geboorteversiering vaak woensdag in huis.

Vragen?

Stuur ons een berichtje via de mail of Whatsapp en we nemen snel contact met je op! Geen vragen meer! Top, maak dan snel iemand blij met een geboorteversiering van Geboorteplein en laat je verrassen door onze prachtige producten!

Geboortebord tuin | Vliegende ooievaar met naam baby

Mintgroen
Roze
Lichtblauw

Geboortebord tuin | Zebra met hartjes

Okergeel
Roze
Lichtblauw
Donkerblauw
IJsblauw

Geboortebord tuin | Wegwijzer met hartjes

Roze
Groen
Blauw

Geboortebord tuin | Giraffe met vierkantjes

Roze
Oranje
Groen

Geboortebord tuin | Vliegende ooievaar met baby

Mintgroen
Roze
Lichtblauw

Geboortebord tuin | Ooievaar op nest met naam baby

Mintgroen
Roze
Lichtblauw

Geboortebord tuin | Vosje met bloemen

Geel
Groen
Lichtblauw

Geboortebord tuin | Ooievaar met baby jongen

Wit
Paars
IJsblauw

Geboortebord tuin | Slapende zebra met maantje

Roze
Groen
IJsblauw

Geboortevlag | Ooievaar met baby

Wit
Paars
Grijsblauw

Geboortebord tuin | Ooievaar met naam baby op draagzak

Mintgroen
Roze
Blauw

Geboortebord tuin | Dino in ei

Mintgroen
Geel
Paars