Retourneren

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst – zonder opgave van reden – te annuleren. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen de tijd om je product(en) retour te sturen. Je krijgt dan het volledige aankoopbedrag gecrediteerd. De kosten voor het retour sturen zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa € 5,- voor een brievenbuszending en circa €13,- voor een pakket, als je via PostNL of DHL verstuurt.

Als je van je herroepingsrecht gebruikmaakt, stuur dan je bestelling of product in de originele staat en verpakking aan ons retour. Stuur ons even een berichtje voordat je je product retour gaat sturen. Wij storten het verschuldigde orderbedrag binnen 7 dagen na ontvangst van je retour terug (mits het product in goede staat bij ons ontvangen is).

Producten op maat

Het herroepingsrecht / retourrecht is niet van toepassing op producten die op maat zijn geproduceerd. De verkoop van deze producten is na succesvolle betaling definitief. Hieronder vallen producten die op maat zijn gemaakt, producten die met de personalisatietool zijn besteld en/of producten waar je een naam of tekst op hebt laten zetten. Dit zijn producten zoals:

  • Geboorteborden voor aan het raam met naam/ tekst;
  • Geboorteborden voor in de tuin met naam/ tekst en/of boorgaten/zelf gepersonaliseerd;
  • Geboortevlaggen met naam/ tekst;
  • Geboortestickers met naam / tekst;
  • Behang;
  • Behangcirkels;
  • Muurcikels;
  • Groeimeters;
  • Andere producten met naam of tekst of producten die speciaal op maat geproduceerd worden.

Bestelling incompleet, verkeerd product ontvangen of is je product beschadigd?

Wij doen ons uiterste best om jouw bestelde product snel en vlekkeloos bij je thuis te bezorgen. Helaas kan het voorkomen dat er soms iets mis gaat met je bestelling. Dat deze incompleet of beschadigd aankomt. Dat is heel vervelend. Geen paniek! Wij lossen het zo snel mogelijk voor je op. Neem binnen 24 uur contact met ons op via [email protected] of WhatsApp en wij kijken samen naar een snelle en gepaste oplossing. Stuur bij een beschadiging of foutieve productie meteen even een foto mee, dan kunnen we het probleem sneller oplossen.

Elk geval bekijken we apart en in de meeste gevallen hebben we meer informatie (zoals foto’s) nodig om te besluiten wat de beste oplossing is.