Geen verzendkosten

Verzendkosten betaal je niet, jouw bestelling wordt dus altijd gratis bezorgd! Dit geldt voor alle bestellingen binnen Nederland en België.

Standaard snel geleverd

Zodra we je bestelling hebben ontvangen, starten we met de voorbereidingen en de productie van jouw unieke en gepersonaliseerde geboorteproduct. In de meeste gevallen streven we er altijd naar jouw bestelling op werkdagen binnen 24-48 uur klaar te hebben voor verzending, zodat jouw geboorteproduct binnen 1-2 werkdagen verzonden wordt en je je bestelling snel in huis hebt. Jouw bestelling wordt altijd op een werkdag geleverd en niet in het weekend (dus niet op zaterdag en zondag). LET OPGeboortestickers, Groeimeters, Muurcirkel, Behangcirkels en Behang hebben een langere levertijd.

95% van onze bestellingen wordt op tijd bezorgd, maar door een vertraging bij de vervoerder kan het voorkomen dat je bestelling 1-2 werkdagen vertraging oploopt. Wil je het risico van een vertraging verkleinen? Bestel dan ruim op tijd!

Overzicht verwachte bezorgdag (geboorteborden en geboortevlaggen)

In de het overzicht hieronder lees je wanneer je je bestelling ongeveer kunt verwachten bij onze standaard verzending (verzending binnen 1-2 werkdagen). LET OP – 95% van onze bestelling wordt op tijd bezorgd, maar door een eventuele vertraging bij de vervoerder is er een kans dat jouw bestelling wat later wordt bezorgd dan hieronder staat aangegeven.

  • Op maandag voor 20.00u besteld, woensdag in huis
  • Op dinsdag voor 20.00u besteld, donderdag in huis
  • Op woensdag voor 20.00u besteld, vrijdag in huis
  • Op donderdag voor 20.00u besteld, maandag in huis
  • Op vrijdag voor 20.00u besteld, dinsdag in huis
  • Op zaterdag of zondag besteld, woensdag in huis

Levertijd overige producten

  • Geboortestickers hebben een levertijd van zo’n 3-4 werkdagen
  • Behang, behangcirkels en muurcirkels en hebben een levertijd van zo’n 3-4 werkdagen
  • Groeimeters hebben een levertijd van zo’n 4-5 werkdagen (momenteel een langere levertijd)

Productie en verzending op dezelfde dag (alleen geboorteborden voor in de tuin)

Wil je je geboortebord voor in de tuin sneller snel in huis? Kies dan voor de optie ‘op werkdagen dezelfde dag verzonden’. Bestel je op maandag t/m donderdag vóór 14.00u, dan produceren en verzenden we nog dezelfde werkdag. Zoals onze standaard leveringen worden deze snellere leveringen niet in het weekend geleverd (dus niet op zaterdag en zondag). Bestel je tussen vrijdag na 14.00u en maandag voor 14.00u, dan wordt jouw bestelling met de optie ‘op werkdagen, dezelfde dag verzonden’ waarschijnlijk op dinsdag bezorgd. LET OP – ook hier kan een vertraging optreden bij de bezorgdienst. Mocht dit het geval zijn en je hebt gekozen voor ‘op werkdagen dezelfde dag verzonden’ dan storten we in de meeste gevallen deze kosten retour. Neem dan even contact met ons op.

Verpakking

Jouw bestelling wordt stevig en discreet verpakt. Hiermee zorgen we ervoor dat je bestelling in goede staat bij je arriveert. Door de discrete verpakking zien de buren niet wat je besteld hebt 😉

Verzending & bezorging

Wij verzenden met DHL en PostNL en bezorgen op werkdagen tussen 08.00u en 18.00u. Als je niet aanwezig bent op het moment dat de bezorgdienst langskomt, dan wordt jouw bestelling de volgende werkdag opnieuw aangeboden. Als je bij deze tweede bezorgpoging opnieuw niet thuis bent, dan komt jouw bestelling op het dichtstbijzijnde afhaalpunt te liggen. Hier kun je je bestelling gratis afhalen.

Een ander afleveradres

Je kunt tijdens het bestelling kiezen voor een ander afleveradres. Bijvoorbeeld als je het geboorteproduct cadeau wilt geven. Wil je dat we geen pakbon met alle gegevens bij je bestelling doen? Neem dan direct na je bestelling even contact met ons op.

Track & trace

Jouw bestelling wordt in een stevige verpakking verstuurd en is online te volgen met een track-en-tracecode als je bestelling wordt verstuurd via DHL of PostNL. De track-en-trace code ontvang je per e-mail nadat wij jouw bestelling hebben verstuurd. Heb je vragen over je bestelling? Neem dan gerust contact met ons op.